Vanaf nu worden uw eerste datums het meest productief en veelbelovend, omdat professionele advocaten bij de redding kwamen!

WAAR, ze zijn allemaal Amerikanen, maar het zou je niet moeten verwarren (als je natuurlijk geen hectische patriot bent).

Immers, in de VS, wordt het Instituut voor echtscheidingen ontwikkeld, zoals overal ter wereld en lokale belastingadvocaten iets te vertellen over relaties. Dus ze vertelden — In het materiaal voor de HuffPost-site, die we hebben vertaald en aangepast.

Lees en herlees voor elke eerste date, totdat sommigen van hen de laatste eerste worden.

Hoe vaak communiceer je met je ouders, evenals broers en zussen?

«Zorg ervoor dat je het meisje vraagt ​​hoe dichtbij het is met je familie, — Varende advocaat Karl Schiff Donnel van Pittsburgh. — Vaak voorkomen echtscheidingen vanwege het feit dat een van de echtgenoten te dicht bij zijn familie is en haar interesses boven de belangen van zijn echtgenoot neerzet. Maar na de bruiloft moet u ervoor zorgen dat uw jonge familierelaties in prioriteit zijn. En integendeel, de slechte relatie van het meisje met geliefden kan wijzen op een onstabiele psyche en onvermogen om de hechte relatie te ondersteunen».

Je gelooft in de promotie «EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG»?

Advocaat Ayesold Miller uit New Rochelle waarschuwt: «Op welke manier dan ook, moet je inspanningen doen en compromissen maken. Als het meisje de finale denkt «lang en gelukkig» Het gebeurt precies zoals dit, het is onwaarschijnlijk dat het een adequate partner krijgt».

BEN JE GETROUWD?

De vraag lijkt vreemd voor een romantische date, toch, de advocaat Randall Kessler uit Atlanta beveelt het ten zeerste aan. «We leven apart» of «We gaan verspreid» ver van hetzelfde dat «Gescheiden». Als je verreikende plannen hebt, zorg er dan voor dat het meisje in officiële echtscheiding bestaat».

Je houdt van je werk?

«Leer hoe het meisje naar zijn werk verwijst. Loyaal of fris? Het is beter om erachter te komen dat ze met zijn werk is getrouwd en ze zal nooit tijd hebben om op zondagochtend met je in bed te zuchten, op vakantie te gaan of zelfs gewoon naar de film te gaan», — Waarschuwde advocaat Lisa Helfvent Meyer uit Los Angeles.

cialis 10mg

Waar heb je last gehad?

Advocaat Carolyn C van Tyne uit Boston biedt u om deze vraag te stellen om nog geen andere, veel ongemakkelijke te vragen. «In feite wil je weten hoe het meisje is betaald voor zijn vakantie. Het feit is dat een van de belangrijkste redenen voor echtscheidingen de verschillende houding van de partners is om te financieren. Vraag over vakantie helpt je te leren over de houding van het geld met wie je op de eerste date was. Als de vakantie bijvoorbeeld duur was, kunt u dit uitroepen: «Wauw, het is waarschijnlijk veel geld!» Als het meisje antwoordt: «Denk, ik heb een vijfde creditcard zonder een geval, en mijn grootmoeder gaf een schuld», Dan is het misschien de moeite waard om te betalen en te rennen.

Je weet wie Oleg Basilashvili?

«Deze vraag zal je helpen. Het hebben van de leeftijd van het meisje. Je zult niet geloven, maar veel van mijn klanten en worden niet vermoed van de huidige leeftijd van hun echtgenoten tot de echtscheiding», — verzekert al hierboven genoemd Randall Kessler. Wij geloven hem.

Hoe eindigde je laatste relatie?

«Let op hoe het meisje de oorzaak van zijn laatste pauze verklaart, — adviseert Karl Schiff Donnel. — Als ze de gedwongen is, is dit een heel slecht teken. Maar als het meisje toegeeft dat het ook de schuld is om te scheiden, toont het zo’n goede karaktereigenschappen als menselijkheid, eerlijkheid en persoonlijke ontwikkelingsvermogen».

Als je kon terugkeren naar het verleden, wat je ook verandert in je leven?

Lisa Helfend Meyer verzekert dat deze vraag in staat is om meer dan anderen te laten zien dat u ware motieven en karakter van een persoon aantoont. «Slecht, als het meisje antwoordt: «Ik zou verhuizen om weg te wonen van mijn moeder». Erg slecht als antwoord: «Ik zou mijn eerste man hebben bereikt, waarin nog steeds verliefd is». Maar als je zegt: «Ik zou mijn dromen hebben bereikt en werd een actrice of dokter» — dit is normaal», — diagnoseert advocaat.